Beecome

‘El cos de l’abella no està fet per volar,’
el bo és que l’abella no ho sap

Entrenament emocional i comunicatiu

Tots tenim en el nostre interior les nostres pròpies respostes. Tan sols cal formular les preguntes adequades.

A Beecome acompanyem a les persones a desenvolupar aquest diàleg transformador treballant el creixement personal, l’entrenament emocional i les habilitats de comunicació. I ho fem de forma individual i també en organitzacions i empreses.

img-bee-come

I d’aquesta metàfora neix Beecome, perquè es diu que les abelles, des del punt de vista aerodinàmic, no estan fetes per volar, però en no saber que és impossible, les abelles volen.

Així mateix, les abelles fan un laboriós treball en equip per obtenir un producte pur i únic, que sense comunicació ni autoconeixement dels rols de cadascú no arribarien enlloc.

De la mateixa manera, a Beecome ajudem a les persones a enfocar la seva força descobrint la millor versió d’un mateix. Acompanyem i entrenem emocions a través de processos de coaching personal i d’equips, treballant al seu torn en els diferents sistemes de comunicació intra i interpersonal.

I és que quan es descobreix el potencial, el talent s’atreveix, desplega les ales i es manifesta en tota la seva plenitud.

Amb seu a Barcelona, Beecome desenvolupa plans de desenvolupament personal i comunicació a través de processos de coaching i training d’equips.

img-beecome-grafico

per què

perquè creiem que no hi ha res que pugui resistir-se en cadascú de nosaltres si coneixem bé el nostre diàleg intern i les nostres fortaleses

com

a través d’eines com la introspecció, l’autoconeixement, la formació o el coaching

què

fomentem el desenvolupament personal i l’entrenament de les emocions focalitzant el potencial de cadascú

per a què

per a què la persona i / o l’equip desplegui les seves ales, aconseguint uns millors resultats interns i externs