Equipo

Team

img-team_mery

Mery Viñas

“Per sobre dels núvols, continua existint un cel ben blau”

Psicòloga de formació i comunicadora de professió, s’ha format a la Universitat de Barcelona (UB) i a la Barcelona School Management (IDEC-Pompeu Fabra) on es va especialitzar en comunicació empresarial. Ha enriquit la seva experiència en entrenament emocional i comunicatiu amb cursos de Coaching Co-Actiu per Augere CTI i el Màster en Desenvolupament Personal i Lideratge de la UB, del que actualment és professora visitant. Ha realitzat el curs de Mindfulness (MSBR) de l’Institut Gestalt. És Practitioner PNL i MindMap Practitioner.

Fundadora del seu propi projecte personal, Beecome · Coaching & Training

Directora del Programa d’educació emocional per a adolescents la Akademia Barcelona. Anteriorment a aquesta etapa, es va dedicar professionalment a les Relacions Públiques i la Comunicació tan a agències com a diferents empreses.

Addicta al sushi, es relaxa quan llegeix un bon llibre o descobreix un nou vi. Amant de la fotografia, la trobaràs capturant qualsevol instant inspirador amb el seu iPhone.

ACC_Black
img-team_sergi

Sergi Mas


“El millor de la vida és un somriure a les vuit del matí”

Actor, doblador, presentador, comunicador nat… persona multidisciplinar. A tv ha treballat per tve1, la 2, tv3, Cuatro, tele5, antena 3 i la sexta. A la ràdio ho ha fet a cadena SER, catalunya ràdio, RNE o RAC1, entre d’altres.

Expert en Thermomix, col·leccionista de cromos de futbol antics y fanàtic de Mac.

Més dades a sergimas.net

img-team_elena

elena trilla


“Qui gestiona persones, en realitat, gestiona emocions”

Coach Executiu i Personal acreditada per la ICF. Licensed Practicioner PNL. eMBA. Diplomada en Treball Social. Ha treballat durant més de 15 anys al món empresarial gestionant projectes, equips, i sobre tot emocions.

Apassionada de la vida, la pots trobar llegint un bon llibre, gaudint al bell mig de la selva o rient entre amics.

img-team_koen

koen willems


“If people stop depending on the medical system and start believing in their own possibilities, wonders can happen”

Amb títols en Fisioteràpia i Ciències de la Salut obtinguts a Holanda, és expert en el tractament i entrenament a nivell físic i cognitiu. Per a Willems, el Health-Coaching consisteix a donar suport a les persones per arribar a ‘controlar’ la seva pròpia salut. Ha treballat durant més de 15 anys amb clients a Holanda, Anglaterra, Canadà i Espanya. Actualment és soci de Running Barcelona.

Dóna bon exemple corrent, relaxant-se amb la natura i gaudint la vida en els detalls petits que sempre hi ha!